Bezorging binnen 5 werkdagen
Veilig betalen via o.a. iDeal en Klarna
Samengestelde borderpakketten
Planten voor groot gedeelte van eigen kwekerij
Bezorging binnen 5 werkdagen
Veilig betalen via o.a. iDeal en Klarna
Samengestelde borderpakketten
Planten voor groot gedeelte van eigen kwekerij

Retourneren

Als u de ontvangen planten wilt retourneren doe dit dan binnen 14 dagen na ontvangst van de planten. Omdat er gewerkt word met levende materialen kan het retourneren in sommige gevallen anders zijn (Zie hiervoor de algemene voorwaarden). Bij vragen kunt u contact met ons opnemen. 

Als wilt gaan retourneren waarderen wij het als u dit van te voren kenbaar maakt aan ons. U kunt ons herroepingsplicht formulier downloaden en deze ingevuld naar ons toesturen. Uiteraard is het ook mogelijk om te bereiken via telefoon of e-mail.

14 dagen nadat u ons kenbaar heeft gemaakt dat u de planten wilt retourneren moeten de planten geretourneerd zijn. Met het retourneren verwachten wij van u dat u de planten zorgvuldig behandeld. Probeer de originele verpakking te gebruiken en voorkom dat planten gaanschuiven of omvallen.

Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen zullen wij het bedrag dat bij de bestelling was bemoeid terugstorten. Dit betreft de kosten van de plant incl. de verzendkosten (Let op dit geld alleen als de gehele bestelling word geretourneerd, als een gedeelte van de bestelling word geretourneerd kunnen de verzendkosten niet worden vergoed). De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. 

Zijn er al meer dan 14 dagen verstreken of staan de planten al een periode in de grond, maar bent u niet tevreden. Neem dan contact met ons op, dan gaan wij ons best doen om tot een goede oplossing te komen.